Kami nyobian ngabantosan anjeun dina ngartos solusi urang gancang


Sanaos kami yakin yén anjeun kedah ékspérimén anu hadé dina ngagunakeun solusi anu panghadéna pikeun kami, tapi kadang-kadang upami anjeun teu tiasa ngartos naon-naon, mangga tingali ku patarosan anu sering urang tanyakeun di handap; sareng émut kami salawasna didieu pikeun ngabantosan anjeun.

Sadayana

Henteu! Ayeuna urang henteu ngadukung SSL tapi kami bakal gancang.

Leres! Ngan mésér sertifikat SSL anjeun nyalira teras anggo pikeun domain kustomisasi anjeun.
Leres! Platform kami dirancang pikeun ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun halaman wéb anu henteu terbatas, ngan ukur nyiptakeun sakumaha anjeun resep.
Hapunten tapi TEU! Tujuan platform kami nyaéta ngabantosan jalma-jalma ngadamel halaman wéb bisnis gancang sareng téma halaman wéb anu pikaresep, aranjeunna ngan ukur kedah milih salah sahiji téma teras ngamimitian ngawangun halaman wéb anu kreatif; aranjeunna moal kedah mikirkeun kumaha ngatur elemen-elemen pikeun ngajantenkeun halaman-halamanna saé, éta mangrupikeun kacau upami aranjeunna henteu gaduh seueur waktos.

Leres! Ayeuna anjeun tiasa ngadamel halaman wéb ti mimiti sareng Unsur Pembina anu kuat.
Leres! Di sagigireun nyebarkeun halaman wéb anu diciptakeun salaku domain / sub-domain nyalira, atanapi unggah ngalangkungan FTP, kami ogé ngadukung anjeun dina ngaunduh halaman wéb anu parantos didamel.
Dasarna, anwser kami enya! Anjeun kedah unggah téma unik anjeun, teras set salaku pribadi pikeun dianggo pikeun halaman wéb anjeun hungkul.
Judul Halaman Situs tiasa dirobih ngalangkungan menu Halaman Setélan unggal situs dina Editing Mode.
Anjeun ngan ukur tiasa nunjuk domain khusus dina Modeu Éditan, saatos ngalebetkeun domain khusus anjeun, anjeun kedah lebet kana registrar domain teras ngadamel rékor CNAME & nunjuk ka domain kami www.gomymobi.com
Henteu, solusi ieu moal dikembangkeun dina waktos anu caket. Punten anggo sistem blogging luar sapertos Medium teras tambihan tautan blog dina halaman wéb atanapi toko anjeun.
Leres! Éta saderhana, anjeun ngan ukur kedah nganggo sub-domain pikeun halaman wéb bisnis anjeun sareng toko. Sakali anjeun parantos gaduh domain khusus, sareng anjeun napelkeun kana halaman wéb & toko anjeun, maka sadayana jalan leres tanpa ngarusak atanapi rugi.
Mang! Kami masihan anjeun alat sareng solusi pikeun ngajual produk kréatip anjeun ka dunya GRATIS salami hirup. Tapi kusabab ngawatesan perkawis sumberdaya, anjeun panginten ngan ukur 10 produk nganggo akun gratis.
Leres! Saatos ngadamel halaman wéb, anjeun ngan ukur kedah muka toko pikeun éta teras mimitian ngajual naon waé anu anjeun gaduh.
Anjeun kedah lebet kana indéks urutan produk dina Setélan Produk heula.
Toko dianggo salaku sub folder domain, janten mustahil pikeun ngalampirkeun domain pikeun balanja langsung.
Anjeun ngan ukur tiasa ngarobih jumlah dina halaman karinjang, halaman Checkout dimana nempatkeun pesenan hungkul.
Saatos suksés nempatkeun pesenan, anjeun bakal dialihkeun ka halaman pesenan kanggo mayar & ngalacak urutan anu nembé didamel, anjeun ogé mendakan link ieu dina email anu dikirimkeun ka email adderss anjeun.
Pikeun elemen khusus anu teu tiasa robih ngalangkungan éditor atanapi kode sumber, anjeun kedah nyiptakeun lapangan dina téma-setings.php tina téma situs teras nganggo PHP pikeun ngolah nilai anu dirobih.
Hapunten ieu, tapi sababaraha fitur sareng solusi pikeun anggota mayar, punten tingkatkeun rencana anjeun pikeun ngagunakeun pakakas ieu. Rencana kami murah pisan, ngan ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.
Upami anjeun nganggo akun demo, maka seueur fitur penting dinonaktifkeun, punten cobian sareng akun nyata, GRATIS pikeun ngadaptar.
Pesen ieu nembongan ngageterkeun yén akun anjeun kadaluarsana, punten parobihan pikeun tetep dianggo.
Pesen ieu nembongan ngingetkeun yén anjeun moal tiasa nurunkeun akun pikeun nurunkeun rencana, sabab platformna henteu tiasa mutuskeun situs / toko anu kedah dipupus. Janten anjeun ngan ukur tiasa ngabéréskeun rencana anjeun ayeuna atanapi ningkatkeun kana rencana anu langkung luhur.
Hapunten ieu, tapi teu aya rencana anu misah pikeun situs atanapi toko, ngan ukur rencana sareng kombinasi situs & toko anu didukung, anjeun ngan ukur tiasa ngahurungkeun atanapi mareuman solusi toko sareng nyetél watesan pikeun sumber situs & toko.

Pangwangun loka

Henteu! Ayeuna urang henteu ngadukung SSL tapi kami bakal gancang.

Leres! Ngan mésér sertifikat SSL anjeun nyalira teras anggo pikeun domain kustomisasi anjeun.
Leres! Platform kami dirancang pikeun ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun halaman wéb anu henteu terbatas, ngan ukur nyiptakeun sakumaha anjeun resep.
Hapunten tapi TEU! Tujuan platform kami nyaéta ngabantosan jalma-jalma ngadamel halaman wéb bisnis gancang sareng téma halaman wéb anu pikaresep, aranjeunna ngan ukur kedah milih salah sahiji téma teras ngamimitian ngawangun halaman wéb anu kreatif; aranjeunna moal kedah mikirkeun kumaha ngatur elemen-elemen pikeun ngajantenkeun halaman-halamanna saé, éta mangrupikeun kacau upami aranjeunna henteu gaduh seueur waktos.

Leres! Ayeuna anjeun tiasa ngadamel halaman wéb ti mimiti sareng Unsur Pembina anu kuat.
Leres! Di sagigireun nyebarkeun halaman wéb anu diciptakeun salaku domain / sub-domain nyalira, atanapi unggah ngalangkungan FTP, kami ogé ngadukung anjeun dina ngaunduh halaman wéb anu parantos didamel.
Dasarna, anwser kami enya! Anjeun kedah unggah téma unik anjeun, teras set salaku pribadi pikeun dianggo pikeun halaman wéb anjeun hungkul.
Judul Halaman Situs tiasa dirobih ngalangkungan menu Halaman Setélan unggal situs dina Editing Mode.
Anjeun ngan ukur tiasa nunjuk domain khusus dina Modeu Éditan, saatos ngalebetkeun domain khusus anjeun, anjeun kedah lebet kana registrar domain teras ngadamel rékor CNAME & nunjuk ka domain kami www.gomymobi.com
Henteu, solusi ieu moal dikembangkeun dina waktos anu caket. Punten anggo sistem blogging luar sapertos Medium teras tambihan tautan blog dina halaman wéb atanapi toko anjeun.

Nyiptakeun Toko

Leres! Éta saderhana, anjeun ngan ukur kedah nganggo sub-domain pikeun halaman wéb bisnis anjeun sareng toko. Sakali anjeun parantos gaduh domain khusus, sareng anjeun napelkeun kana halaman wéb & toko anjeun, maka sadayana jalan leres tanpa ngarusak atanapi rugi.
Mang! Kami masihan anjeun alat sareng solusi pikeun ngajual produk kréatip anjeun ka dunya GRATIS salami hirup. Tapi kusabab ngawatesan perkawis sumberdaya, anjeun panginten ngan ukur 10 produk nganggo akun gratis.
Leres! Saatos ngadamel halaman wéb, anjeun ngan ukur kedah muka toko pikeun éta teras mimitian ngajual naon waé anu anjeun gaduh.
Anjeun kedah lebet kana indéks urutan produk dina Setélan Produk heula.
Toko dianggo salaku sub folder domain, janten mustahil pikeun ngalampirkeun domain pikeun balanja langsung.
Anjeun ngan ukur tiasa ngarobih jumlah dina halaman karinjang, halaman Checkout dimana nempatkeun pesenan hungkul.
Saatos suksés nempatkeun pesenan, anjeun bakal dialihkeun ka halaman pesenan kanggo mayar & ngalacak urutan anu nembé didamel, anjeun ogé mendakan link ieu dina email anu dikirimkeun ka email adderss anjeun.

Téma

Pikeun elemen khusus anu teu tiasa robih ngalangkungan éditor atanapi kode sumber, anjeun kedah nyiptakeun lapangan dina téma-setings.php tina téma situs teras nganggo PHP pikeun ngolah nilai anu dirobih.

Rekening

Hapunten ieu, tapi sababaraha fitur sareng solusi pikeun anggota mayar, punten tingkatkeun rencana anjeun pikeun ngagunakeun pakakas ieu. Rencana kami murah pisan, ngan ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.
Upami anjeun nganggo akun demo, maka seueur fitur penting dinonaktifkeun, punten cobian sareng akun nyata, GRATIS pikeun ngadaptar.
Pesen ieu nembongan ngageterkeun yén akun anjeun kadaluarsana, punten parobihan pikeun tetep dianggo.
Pesen ieu nembongan ngingetkeun yén anjeun moal tiasa nurunkeun akun pikeun nurunkeun rencana, sabab platformna henteu tiasa mutuskeun situs / toko anu kedah dipupus. Janten anjeun ngan ukur tiasa ngabéréskeun rencana anjeun ayeuna atanapi ningkatkeun kana rencana anu langkung luhur.

Reseller

Hapunten ieu, tapi teu aya rencana anu misah pikeun situs atanapi toko, ngan ukur rencana sareng kombinasi situs & toko anu didukung, anjeun ngan ukur tiasa ngahurungkeun atanapi mareuman solusi toko sareng nyetél watesan pikeun sumber situs & toko.
Kami nganggo jinis cookie anu béda pikeun ngaoptimalkeun pangalaman anjeun dina halaman wéb kami. Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna, sareng nganalisis patalimarga halaman wéb. Kusabab kitu, urang tiasa ngabagi data panggunaan situs anjeun sareng mitra analitik kami. Anjeun tiasa idin kana panggunaan téknologi sapertos ku nutup bewara ieu, ku berinteraksi sareng tautan atanapi tombol naon waé di luar bewara ieu atanapi ku teras teras-teraskeun browsing anu sanés.