Ne po përpiqemi t'ju ndihmojmë në të kuptuarit e zgjidhjeve tona shpejt


Megjithëse ne besojmë se duhet të bëni eksperimente të mira në përdorimin e zgjidhjeve tona më të mira të përsosura, por ndonjëherë nëse nuk jeni në gjendje të kuptoni asgjë, ju lutemi zbuloni nga pyetjet tona të shpeshta më poshtë; dhe mos harroni se ne jemi gjithmonë këtu për t'ju ndihmuar.

Të gjitha

Sigurisht! Ne e garantojmë këtë çështje.
Jo! Tani nuk e mbështesim SSL por do ta bëjmë së shpejti.

Po! Thjesht blini çertifikatën tuaj SSL, pastaj përdorni për domenin tuaj të personalizuar.
Po! Platforma jonë është krijuar për t'ju lejuar të krijoni faqe të pakufizuara në internet, vetëm të krijoni ashtu si dëshironi.
Me falni por jo! Qëllimi i platformës sonë është të ndihmojmë njerëzit të krijojnë një uebfaqe biznesi shpejt me temat e preferuara të ndërtuara në uebfaqe, ata vetëm duhet të zgjedhin një nga temat, pastaj të fillojnë të ndërtojnë një faqe kreative në internet; ata nuk do të kenë nevojë të mendojnë se si të rregullojnë elementet për t'i bërë faqet të bukura, është një rrëmujë nëse nuk kanë shumë kohë.

Po! Tani mund të krijoni një faqe në internet nga e para me Ndërtuesin tonë të fuqishëm të Elementeve.
Po! Përveç botimit të faqeve të internetit të krijuar si domene / nën-domene të tyre, ose ngarkimi përmes FTP, ne gjithashtu ju mbështesim në shkarkimin e faqeve të internetit të krijuara plotësisht.
Në thelb, përgjigja jonë është po! Do t'ju duhet të ngarkoni temën tuaj unike, më pas vendoseni atë si private për t'u përdorur vetëm për faqet e internetit tuaj.
Titulli i faqes së sitit mund të ndryshohet përmes menuve Cilësimet e faqes të secilës faqe në Modalitetin e Redaktimit.
Mund të tregoni domenin e personalizuar vetëm në Modalitetin e Redaktimit, pasi të keni hyrë në domenin tuaj të personalizuar, duhet të shkoni te regjistruesi i domenit, pastaj të krijoni një rekord CNAME dhe të tregoni në domenin tonë www.gomymobi.com
Jo, kjo zgjidhje nuk do të zhvillohet në të ardhmen e afërt. Ju lutemi përdorni një sistem të jashtëm të blogeve siç është Medium, pastaj shtoni lidhje blog në faqen tuaj në internet ose dyqan.
Po! Soshtë kaq e thjeshtë, sa duhet të përdorni vetëm nën-domenet tona për faqet e internetit dhe dyqanet e biznesit tuaj. Pasi të keni tashmë domene të personalizuara dhe t'i caktoni ato në faqet e internetit dhe dyqanet tuaja, atëherë gjithçka funksionon si duhet pa dëmtuar ose humbur.
Sigurisht! Ne ju japim mjete dhe zgjidhje për të shitur produktet tuaja krijuese në botë FALAS gjatë gjithë jetës. Por për shkak të kufizimit të burimeve, mund të keni vetëm 10 produkte me llogari falas.
Po! Pasi të keni krijuar një faqe në internet, duhet të hapni vetëm një dyqan për të, pastaj të filloni të shisni gjithçka që keni.
Së pari duhet të futni indeksin e porosisë së produkteve në Cilësimet e Produktit.
Dyqani punon si nën dosje e domenit, kështu që është e pamundur të bashkangjitni domenin për të blerë direkt.
Ju mund të ndryshoni sasitë vetëm në faqen e karrocës, faqja e blerjes është vendi ku të vendosni porositë vetëm.
Pasi të keni vendosur porositë me sukses, do të ridrejtoheni në një faqe porosish për të paguar dhe gjurmuar porosinë e krijuar së fundmi, gjithashtu e gjeni këtë lidhje në një email dërguar shtuesve tuaj të postës elektronike.
Për elementë të veçantë që nuk mund të ndryshojnë përmes redaktorëve ose kodit burimor, duhet të krijoni fushë në theme-setings.php të temës së faqes, pastaj të përdorni PHP për të përpunuar vlerat e ndryshuara.
Na vjen keq për këtë, por disa veçori dhe zgjidhje janë për anëtarët e paguar, ju lutemi azhurnoni planin tuaj për të përdorur këto mjete. Planet tona janë shumë të lira, thjesht na kontaktoni për më shumë detaje.
Nëse jeni duke përdorur një llogari demo, atëherë shumë karakteristika të rëndësishme janë me aftësi të kufizuara, ju lutemi provoni me llogari reale, është plotësisht FALAS të regjistroheni.
Ky mesazh duket për të paralajmëruar që llogaria juaj ka skaduar, ju lutemi rinovojeni për të vazhduar të përdorni.
Ky mesazh duket se paralajmëron që nuk mund ta ulni llogarinë tuaj në plane më të ulta, sepse platforma nuk mund të vendosë se cilat faqe / dyqane të fshijnë. Kështu që mund të rinovoni vetëm planin tuaj aktual ose të azhurnoni në plane më të larta.
Na vjen keq për këtë, por nuk ka asnjë plan të veçantë për sitin ose dyqanin, vetëm plani me kombinimin e faqes dhe dyqanit të mbështetur, mund të ndizni ose çaktivizoni vetëm për zgjidhjet e dyqanit dhe të vendosni kufizime për burimet e faqes dhe dyqanit.

Ndërtuesi i faqes

Sigurisht! Ne e garantojmë këtë çështje.
Jo! Tani nuk e mbështesim SSL por do ta bëjmë së shpejti.

Po! Thjesht blini çertifikatën tuaj SSL, pastaj përdorni për domenin tuaj të personalizuar.
Po! Platforma jonë është krijuar për t'ju lejuar të krijoni faqe të pakufizuara në internet, vetëm të krijoni ashtu si dëshironi.
Me falni por jo! Qëllimi i platformës sonë është të ndihmojmë njerëzit të krijojnë një uebfaqe biznesi shpejt me temat e preferuara të ndërtuara në uebfaqe, ata vetëm duhet të zgjedhin një nga temat, pastaj të fillojnë të ndërtojnë një faqe kreative në internet; ata nuk do të kenë nevojë të mendojnë se si të rregullojnë elementet për t'i bërë faqet të bukura, është një rrëmujë nëse nuk kanë shumë kohë.

Po! Tani mund të krijoni një faqe në internet nga e para me Ndërtuesin tonë të fuqishëm të Elementeve.
Po! Përveç botimit të faqeve të internetit të krijuar si domene / nën-domene të tyre, ose ngarkimi përmes FTP, ne gjithashtu ju mbështesim në shkarkimin e faqeve të internetit të krijuara plotësisht.
Në thelb, përgjigja jonë është po! Do t'ju duhet të ngarkoni temën tuaj unike, më pas vendoseni atë si private për t'u përdorur vetëm për faqet e internetit tuaj.
Titulli i faqes së sitit mund të ndryshohet përmes menuve Cilësimet e faqes të secilës faqe në Modalitetin e Redaktimit.
Mund të tregoni domenin e personalizuar vetëm në Modalitetin e Redaktimit, pasi të keni hyrë në domenin tuaj të personalizuar, duhet të shkoni te regjistruesi i domenit, pastaj të krijoni një rekord CNAME dhe të tregoni në domenin tonë www.gomymobi.com
Jo, kjo zgjidhje nuk do të zhvillohet në të ardhmen e afërt. Ju lutemi përdorni një sistem të jashtëm të blogeve siç është Medium, pastaj shtoni lidhje blog në faqen tuaj në internet ose dyqan.

Krijuesi i dyqanit

Po! Soshtë kaq e thjeshtë, sa duhet të përdorni vetëm nën-domenet tona për faqet e internetit dhe dyqanet e biznesit tuaj. Pasi të keni tashmë domene të personalizuara dhe t'i caktoni ato në faqet e internetit dhe dyqanet tuaja, atëherë gjithçka funksionon si duhet pa dëmtuar ose humbur.
Sigurisht! Ne ju japim mjete dhe zgjidhje për të shitur produktet tuaja krijuese në botë FALAS gjatë gjithë jetës. Por për shkak të kufizimit të burimeve, mund të keni vetëm 10 produkte me llogari falas.
Po! Pasi të keni krijuar një faqe në internet, duhet të hapni vetëm një dyqan për të, pastaj të filloni të shisni gjithçka që keni.
Së pari duhet të futni indeksin e porosisë së produkteve në Cilësimet e Produktit.
Dyqani punon si nën dosje e domenit, kështu që është e pamundur të bashkangjitni domenin për të blerë direkt.
Ju mund të ndryshoni sasitë vetëm në faqen e karrocës, faqja e blerjes është vendi ku të vendosni porositë vetëm.
Pasi të keni vendosur porositë me sukses, do të ridrejtoheni në një faqe porosish për të paguar dhe gjurmuar porosinë e krijuar së fundmi, gjithashtu e gjeni këtë lidhje në një email dërguar shtuesve tuaj të postës elektronike.

Temat

Për elementë të veçantë që nuk mund të ndryshojnë përmes redaktorëve ose kodit burimor, duhet të krijoni fushë në theme-setings.php të temës së faqes, pastaj të përdorni PHP për të përpunuar vlerat e ndryshuara.

Llogari

Na vjen keq për këtë, por disa veçori dhe zgjidhje janë për anëtarët e paguar, ju lutemi azhurnoni planin tuaj për të përdorur këto mjete. Planet tona janë shumë të lira, thjesht na kontaktoni për më shumë detaje.
Nëse jeni duke përdorur një llogari demo, atëherë shumë karakteristika të rëndësishme janë me aftësi të kufizuara, ju lutemi provoni me llogari reale, është plotësisht FALAS të regjistroheni.
Ky mesazh duket për të paralajmëruar që llogaria juaj ka skaduar, ju lutemi rinovojeni për të vazhduar të përdorni.
Ky mesazh duket se paralajmëron që nuk mund ta ulni llogarinë tuaj në plane më të ulta, sepse platforma nuk mund të vendosë se cilat faqe / dyqane të fshijnë. Kështu që mund të rinovoni vetëm planin tuaj aktual ose të azhurnoni në plane më të larta.

Rishitës

Na vjen keq për këtë, por nuk ka asnjë plan të veçantë për sitin ose dyqanin, vetëm plani me kombinimin e faqes dhe dyqanit të mbështetur, mund të ndizni ose çaktivizoni vetëm për zgjidhjet e dyqanit dhe të vendosni kufizime për burimet e faqes dhe dyqanit.
Ne përdorim lloje të ndryshme të cookies për të optimizuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit. Ne përdorim cookies për të përmirësuar përvojën e përdoruesit dhe për të analizuar trafikun e faqes në internet. Për këto arsye, ne mund të ndajmë të dhënat e përdorimit të faqes tuaj me partnerët tanë të analizës. Ju mund të pranoni përdorimin e teknologjive të tilla duke mbyllur këtë njoftim, duke ndërvepruar me ndonjë lidhje ose buton jashtë këtij njoftimi ose duke vazhduar të shfletoni ndryshe.