Се обидуваме да ви помогнеме во брзото разбирање на нашите решенија


Иако веруваме дека треба да имате добри експерименти во користењето на нашите најдобри совршени решенија, но понекогаш ако не сте во можност да разберете нешто, дознајте преку нашите најчесто поставувани прашања подолу; и запомнете дека секогаш сме тука да ви помогнеме.

Сите

Секако! Ние го гарантираме ова прашање.
Не! Во моментов не поддржуваме SSL, но ќе го направиме наскоро.

Да! Само купете ваш сопствен SSL сертификат, а потоа користете за вашиот сопствен домен.
Да! Нашата платформа е дизајнирана да ви овозможи да креирате неограничени веб-страници, креирајте само како што сакате.
Извини, но НЕ! Нашата цел на платформата е да им помогнеме на луѓето да создадат деловна веб-страница брзо со омилени вградени теми на веб-страници, треба само да изберат една од темите, потоа да започнат да градат креативна веб-страница; нема да треба да размислуваат како да ги распоредат елементите за да ги направат страниците убави, тоа е хаос ако немаат многу време.

Да! Сега можете да креирате веб-страница од нула со нашиот моќен Builder Element.
Да! Покрај објавувањето на креираните веб-страници како сопствени домени / под-домени или поставување преку FTP, ние исто така ве поддржуваме во преземањето на целосно креираните веб-страници.
Во суштина, нашиот сочувувач е да! Needе треба да ја поставите вашата единствена тема, а потоа да ја поставите како приватна да се користи само за вашите веб-страници.
Насловот на страницата на страницата може да се менува преку менито Поставки на страницата на секоја страница во режим на уредување.
Може да укажувате само на прилагодениот домен во режимот на уредување, откако ќе го внесете вашиот сопствен домен, мора да отидете кај регистраторот на домен, потоа да креирате запис CNAME и да го посочите нашиот домен www.gomymobi.com
Не, ова решение нема да биде развиено во блиска иднина. Ве молиме, користете систем за надворешно блогирање како што е Средно, а потоа додадете врска со блогот на вашата веб-страница или продавница.
Да! Тоа е толку едноставно, само треба да ги користите нашите под-домени за вашите деловни веб-страници и продавници. Откако веќе имате сопствени домени и ќе ги доделите на вашите веб-страници и продавници, тогаш сè работи правилно без да се оштети или изгуби.
Секако! Ние ви даваме алатки и решенија за продажба на вашите креативни производи на светот БЕСПЛАТНО во текот на животот. Но, поради ограничување на ресурсите, може да имате само 10 производи со бесплатни сметки.
Да! Откако ќе креирате веб-страница, треба само да отворите продавница за неа, а потоа да започнете да продавате сè што имате.
Прво мора да го внесете индексот на нарачки на производите во Поставки за производот.
Продавницата работи како под-папка на домен, па затоа е невозможно да се закачи домен за директно купување.
Количините можете да ги менувате само на страницата на количката, страницата за наплата е каде да ги поставите нарачките.
Откако ќе ги поставите нарачките успешно, ќе бидете пренасочени на страницата за нарачки за плаќање и следење на неодамна креираната нарачка, а исто така ја наоѓате оваа врска во е-пошта испратена до вашите додавачи на е-пошта.
За специјални елементи кои не можат да се менуваат преку уредници или изворен код, мора да креирате поле во темата-поставувања.php од темата на страницата, а потоа користете PHP за обработка на променетите вредности.
Извинете за ова, но некои карактеристики и решенија се за платените членови, ажурирајте го вашиот план за користење на овие алатки. Нашите планови се многу ефтини, само контактирајте не за повеќе детали.
Ако користите демо сметка, тогаш многу важни карактеристики се оневозможени, обидете се со вистински сметки, потполно БЕСПЛАТНО е да се регистрирате.
Се чини дека оваа порака предупредува дека вашата сметка е истечена, обновете се за да продолжите да ја користите.
Се чини дека оваа порака предупредува дека не можете да ја намалите вашата сметка на пониски планови, бидејќи платформата не може да одлучи кои страници / продавници ќе ги избрише. Така, можете само да го обновите вашиот тековен план или да надградите на повисоки планови.
Sorал ми е за ова, но нема одделен план за страница или продавница, само план со комбинација на веб-страница и продавница поддржана, можете да вклучите или исклучите само за решенија за продавници и да поставите ограничување за ресурсите на страницата и продавницата.

Градител на страници

Секако! Ние го гарантираме ова прашање.
Не! Во моментов не поддржуваме SSL, но ќе го направиме наскоро.

Да! Само купете ваш сопствен SSL сертификат, а потоа користете за вашиот сопствен домен.
Да! Нашата платформа е дизајнирана да ви овозможи да креирате неограничени веб-страници, креирајте само како што сакате.
Извини, но НЕ! Нашата цел на платформата е да им помогнеме на луѓето да создадат деловна веб-страница брзо со омилени вградени теми на веб-страници, треба само да изберат една од темите, потоа да започнат да градат креативна веб-страница; нема да треба да размислуваат како да ги распоредат елементите за да ги направат страниците убави, тоа е хаос ако немаат многу време.

Да! Сега можете да креирате веб-страница од нула со нашиот моќен Builder Element.
Да! Покрај објавувањето на креираните веб-страници како сопствени домени / под-домени или поставување преку FTP, ние исто така ве поддржуваме во преземањето на целосно креираните веб-страници.
Во суштина, нашиот сочувувач е да! Needе треба да ја поставите вашата единствена тема, а потоа да ја поставите како приватна да се користи само за вашите веб-страници.
Насловот на страницата на страницата може да се менува преку менито Поставки на страницата на секоја страница во режим на уредување.
Може да укажувате само на прилагодениот домен во режимот на уредување, откако ќе го внесете вашиот сопствен домен, мора да отидете кај регистраторот на домен, потоа да креирате запис CNAME и да го посочите нашиот домен www.gomymobi.com
Не, ова решение нема да биде развиено во блиска иднина. Ве молиме, користете систем за надворешно блогирање како што е Средно, а потоа додадете врска со блогот на вашата веб-страница или продавница.

Создавач на продавници

Да! Тоа е толку едноставно, само треба да ги користите нашите под-домени за вашите деловни веб-страници и продавници. Откако веќе имате сопствени домени и ќе ги доделите на вашите веб-страници и продавници, тогаш сè работи правилно без да се оштети или изгуби.
Секако! Ние ви даваме алатки и решенија за продажба на вашите креативни производи на светот БЕСПЛАТНО во текот на животот. Но, поради ограничување на ресурсите, може да имате само 10 производи со бесплатни сметки.
Да! Откако ќе креирате веб-страница, треба само да отворите продавница за неа, а потоа да започнете да продавате сè што имате.
Прво мора да го внесете индексот на нарачки на производите во Поставки за производот.
Продавницата работи како под-папка на домен, па затоа е невозможно да се закачи домен за директно купување.
Количините можете да ги менувате само на страницата на количката, страницата за наплата е каде да ги поставите нарачките.
Откако ќе ги поставите нарачките успешно, ќе бидете пренасочени на страницата за нарачки за плаќање и следење на неодамна креираната нарачка, а исто така ја наоѓате оваа врска во е-пошта испратена до вашите додавачи на е-пошта.

Теми

За специјални елементи кои не можат да се менуваат преку уредници или изворен код, мора да креирате поле во темата-поставувања.php од темата на страницата, а потоа користете PHP за обработка на променетите вредности.

Сметка

Извинете за ова, но некои карактеристики и решенија се за платените членови, ажурирајте го вашиот план за користење на овие алатки. Нашите планови се многу ефтини, само контактирајте не за повеќе детали.
Ако користите демо сметка, тогаш многу важни карактеристики се оневозможени, обидете се со вистински сметки, потполно БЕСПЛАТНО е да се регистрирате.
Се чини дека оваа порака предупредува дека вашата сметка е истечена, обновете се за да продолжите да ја користите.
Се чини дека оваа порака предупредува дека не можете да ја намалите вашата сметка на пониски планови, бидејќи платформата не може да одлучи кои страници / продавници ќе ги избрише. Така, можете само да го обновите вашиот тековен план или да надградите на повисоки планови.

Препродавач

Sorал ми е за ова, но нема одделен план за страница или продавница, само план со комбинација на веб-страница и продавница поддржана, можете да вклучите или исклучите само за решенија за продавници и да поставите ограничување за ресурсите на страницата и продавницата.
Ние користиме различни видови колачиња за да го оптимизираме вашето искуство на нашата веб-страница. Ние користиме колачиња за да го подобриме корисничкото искуство и да го анализираме сообраќајот на веб-страницата. Од овие причини, можеме да ги споделиме податоците за користење на вашата веб-страница со нашите партнери за анализа. Може да се согласите за употреба на такви технологии со затворање на ова известување, со интеракција со која било врска или копче надвор од ова известување или со продолжување на прелистување поинаку.