Kita nyoba mbantu sampeyan mangertos solusi kanthi cepet


Sanajan kita yakin manawa sampeyan kudu eksprimen sing apik kanggo nggunakake solusi sing paling apik, nanging kadang yen sampeyan ora bisa ngerti apa-apa, waca saka pitakon sing asring ditakonake ing ngisor iki; lan eling yen aku mesthi mrene kanggo mbantu sampeyan.

Kabeh

Ora! Saiki kita ora ndhukung SSL nanging bakal enggal ditindakake.

Ya! Cukup tuku sertifikat SSL dhewe banjur gunakake kanggo domain khusus sampeyan.
Ya! Platform kami dirancang kanggo ngidini sampeyan nggawe kaca web tanpa wates, mung nggawe kaya sing sampeyan karepake.
Nuwun sewu nanging ORA! Tujuan platform kita yaiku supaya wong nggawe situs web bisnis kanthi cepet kanthi tema situs web internal, nanging mung kudu milih salah sawijining tema banjur miwiti nggawe situs web kreatif; dheweke ora prelu mikir babagan cara ngatur elemen supaya kaca kasebut apik banget, mula ora ana gayane.

Ya! Saiki sampeyan bisa nggawe situs web saka awal karo Element Builder sing kuat.
Ya! Saliyane nerbitake situs web sing digawe minangka domain / sub-domain dhewe, utawa ngunggah liwat FTP, uga ndhukung sampeyan ndownload situs web sing wis digawe kanthi lengkap.
Sejatine, anwser kita ya! Sampeyan kudu ngunggah tema unik, banjur atur dadi pribadi kanggo digunakake kanggo situs web sampeyan wae.
Judhul Kaca Situs bisa diganti liwat Setelan Kaca menu saben situs ing Mode Ngedit.
Sampeyan mung bisa ngarahake domain kustom ing Mode Editing, sawise ngetik domain kustom, sampeyan kudu menyang registrar domain banjur gawe cathetan CNAME & arahake menyang domain www.gomymobi.com
Ora, solusi iki ora bakal dikembangake ing wektu cedhak. Gunakake sistem blogging eksternal kayata Medium banjur tambah link blog ing situs web utawa toko sampeyan.
Ya! Prelu banget, sampeyan mung kudu nggunakake sub-domain kanggo situs web lan toko bisnis. Yen wis duwe domain khusus, lan sampeyan diwenehake menyang situs web & toko, mula kabeh bisa mlaku kanthi bener tanpa bakal ngrusak utawa ilang.
Pancen! Kita menehi alat lan solusi kanggo adol produk kreatif menyang donya GRATIS sajrone urip. Nanging amarga matesi babagan sumber, sampeyan mung bisa duwe 10 produk kanthi akun gratis.
Ya! Sawise nggawe situs web, sampeyan mung kudu mbukak toko banjur wiwiti adol apa wae sing ana.
Sampeyan kudu ngetik indeks urutan produk ing Setelan Produk dhisik.
Toko bisa digunakake minangka sub folder domain, mula ora bisa masang domain menyang toko kanthi langsung.
Sampeyan mung bisa ngganti jumlah ing kaca gerobak, kaca checkout mung supaya pesenan.
Sawise nindakake pesenan kanthi sukses, sampeyan bakal dialihake menyang kaca pesenan kanggo mbayar & nglacak pesenan sing digawe anyar, sampeyan uga nemokake link iki ing email sing dikirim menyang tambahan email.
Kanggo elemen khusus sing ora bisa diowahi liwat editor utawa kode sumber, sampeyan kudu nggawe kolom ing tema-setings.php tema situs banjur nggunakake PHP kanggo ngolah nilai sing wis diganti.
Nuwun sewu, nanging sawetara fitur lan solusi kanggo anggota sing mbayar, mangga upgrade rencana kanggo nggunakake alat kasebut. Rencanane murah banget, cukup hubungi kami kanggo rincian liyane.
Yen sampeyan nggunakake akun demo, mula akeh fitur penting dinonaktifake, coba nganggo akun nyata, GRATIS kanggo ndhaptar.
Pesen iki katon minangka tandha yen kadaluwarsa akun, mangga gawe anyar kanggo terus digunakake.
Pesen iki katon minangka tandha yen sampeyan ora bisa nyuda akun sampeyan menyang rencana sing luwih murah, amarga platform ora bisa mutusake apa situs / toko sing bakal mbusak. Dadi, sampeyan mung bisa nganyari rencana saiki utawa nganyarke menyang rencana sing luwih dhuwur.
Nuwun sewu, nanging ora ana rencana sing beda kanggo situs utawa toko, mung rencana kanthi kombinasi situs & toko sing didhukung, sampeyan mung bisa ngaktifake utawa mateni solusi toko lan nyetel watesan kanggo sumber situs & toko.

Site Site

Ora! Saiki kita ora ndhukung SSL nanging bakal enggal ditindakake.

Ya! Cukup tuku sertifikat SSL dhewe banjur gunakake kanggo domain khusus sampeyan.
Ya! Platform kami dirancang kanggo ngidini sampeyan nggawe kaca web tanpa wates, mung nggawe kaya sing sampeyan karepake.
Nuwun sewu nanging ORA! Tujuan platform kita yaiku supaya wong nggawe situs web bisnis kanthi cepet kanthi tema situs web internal, nanging mung kudu milih salah sawijining tema banjur miwiti nggawe situs web kreatif; dheweke ora prelu mikir babagan cara ngatur elemen supaya kaca kasebut apik banget, mula ora ana gayane.

Ya! Saiki sampeyan bisa nggawe situs web saka awal karo Element Builder sing kuat.
Ya! Saliyane nerbitake situs web sing digawe minangka domain / sub-domain dhewe, utawa ngunggah liwat FTP, uga ndhukung sampeyan ndownload situs web sing wis digawe kanthi lengkap.
Sejatine, anwser kita ya! Sampeyan kudu ngunggah tema unik, banjur atur dadi pribadi kanggo digunakake kanggo situs web sampeyan wae.
Judhul Kaca Situs bisa diganti liwat Setelan Kaca menu saben situs ing Mode Ngedit.
Sampeyan mung bisa ngarahake domain kustom ing Mode Editing, sawise ngetik domain kustom, sampeyan kudu menyang registrar domain banjur gawe cathetan CNAME & arahake menyang domain www.gomymobi.com
Ora, solusi iki ora bakal dikembangake ing wektu cedhak. Gunakake sistem blogging eksternal kayata Medium banjur tambah link blog ing situs web utawa toko sampeyan.

Toko nitahake

Ya! Prelu banget, sampeyan mung kudu nggunakake sub-domain kanggo situs web lan toko bisnis. Yen wis duwe domain khusus, lan sampeyan diwenehake menyang situs web & toko, mula kabeh bisa mlaku kanthi bener tanpa bakal ngrusak utawa ilang.
Pancen! Kita menehi alat lan solusi kanggo adol produk kreatif menyang donya GRATIS sajrone urip. Nanging amarga matesi babagan sumber, sampeyan mung bisa duwe 10 produk kanthi akun gratis.
Ya! Sawise nggawe situs web, sampeyan mung kudu mbukak toko banjur wiwiti adol apa wae sing ana.
Sampeyan kudu ngetik indeks urutan produk ing Setelan Produk dhisik.
Toko bisa digunakake minangka sub folder domain, mula ora bisa masang domain menyang toko kanthi langsung.
Sampeyan mung bisa ngganti jumlah ing kaca gerobak, kaca checkout mung supaya pesenan.
Sawise nindakake pesenan kanthi sukses, sampeyan bakal dialihake menyang kaca pesenan kanggo mbayar & nglacak pesenan sing digawe anyar, sampeyan uga nemokake link iki ing email sing dikirim menyang tambahan email.

Tema

Kanggo elemen khusus sing ora bisa diowahi liwat editor utawa kode sumber, sampeyan kudu nggawe kolom ing tema-setings.php tema situs banjur nggunakake PHP kanggo ngolah nilai sing wis diganti.

Akun

Nuwun sewu, nanging sawetara fitur lan solusi kanggo anggota sing mbayar, mangga upgrade rencana kanggo nggunakake alat kasebut. Rencanane murah banget, cukup hubungi kami kanggo rincian liyane.
Yen sampeyan nggunakake akun demo, mula akeh fitur penting dinonaktifake, coba nganggo akun nyata, GRATIS kanggo ndhaptar.
Pesen iki katon minangka tandha yen kadaluwarsa akun, mangga gawe anyar kanggo terus digunakake.
Pesen iki katon minangka tandha yen sampeyan ora bisa nyuda akun sampeyan menyang rencana sing luwih murah, amarga platform ora bisa mutusake apa situs / toko sing bakal mbusak. Dadi, sampeyan mung bisa nganyari rencana saiki utawa nganyarke menyang rencana sing luwih dhuwur.

Pengecer

Nuwun sewu, nanging ora ana rencana sing beda kanggo situs utawa toko, mung rencana kanthi kombinasi situs & toko sing didhukung, sampeyan mung bisa ngaktifake utawa mateni solusi toko lan nyetel watesan kanggo sumber situs & toko.
Kita nggunakake macem-macem jinis cookie kanggo ngoptimalake pengalaman sampeyan ing situs web. Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman pangguna, lan nganalisa lalu lintas situs web. Amarga alasan kasebut, kita bisa nuduhake data panggunaan situs karo mitra analitik. Sampeyan bisa ngidini panggunaan teknologi kasebut kanthi nutup notifikasi iki, kanthi sesambungan karo tautan utawa tombol ing sanjabane kabar iki utawa kanthi terus njelajah liya.